جدیدترین دانلود های اخبارفیلم و سریال صفحه 178

«ماندانا» رفع پلمب شد
سینماپرس: مدیر سینما «ماندانا» تهران از رفع پلمب این مجموعه سینمایی بعد از گذشت دو ماه و هفت روز خبر داد و گفت: از مسئولان قضایی، سازمان سینمایی، دادستان ناحیه ۸ و دادگاه شعبه ۸۸ که کمک کردند درهای این سینما دوباره به روی سینمادوستان باز شود تشکر می‌کنم.
همواره این دفترچه‌ها اصلاحیه‌ای دارند و رشته‌هایی که به هر دلیل ازقلم ‌افتاده باشند پس از بررسی مجدد در اصلاحیه دفترچه وارد می‌شوند
سینماپرس: رئیس سازمان سینمایی در گفتگوی تلفنی با رئیس سازمان سنجش از اصلاح سریع و به موقع اشتباه حذف رشته سینما از دفترچه کنکور تشکر کرد.
از ارایه آمارهای ادعایی و تخصیص «بودجه‌ غیرشفاف» تا ترسیم «افق‌های تخیلی»!
سینماپرس: محمد خزاعی، رییس سازمان سینمایی در جلسه با معاونان انجمن سینمای جوانان ایران به بررسی فعالیت‌ها، عملکرد و راهبرد این نهاد سینمایی در ۵ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ پرداخت. این در حالی است که هنوز هیچ سند و متن مکتوبی به عنوان گزارش عملکرد توسط این مجموعه منتشر نشده و همچنان سایه سنگین «عدم شفافیت مالی» بر تمامی اقدامات هزینه «انجمن سینمای جوان» ...
همچنان تحت درمان هستم و باید به استراحتم در منزل ادامه بدهم
سینماپرس: رضا بنفشه‌خواه، هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون که بیش از یک ماه است به دلیل مشکلات عضلانی در استراحت مطلق به سر می برد، گفت: به لطف خداوند حالم بهتر است و خدا را شکر می‌کنم که بعد از پنج هفته توانستم چند قدم راه بروم.
هدایت: آموزش آکادمیک سینما در کلاس های آزاد و دانشگاه ها اغلب کلاهبرداری است
سینماپرس: حسن هدایت گفت: بنده از اول که وارد سینما شدم تا الآن این نتیجه برایم روشن بوده و هر سال هم قطعی تر می شود که آموزش تئوری در سینما بی معنی است.
خالق «برجام ننگین» به تماشای «دردنوشان» نشست
سینماپرس: محمدجواد ظریف، خالق «برجام ننگین» شامگاه سه‌شنبه ۳۱ مرداد با حضور در تماشاخانه‌ ایرانشهر به تماشای نمایش «دردنوشان» نشست.
نشست پژوهشی «گذری بر درام‌نویسی ایرانی، از میرزا آقا تبریزی تا درام نویسان عصر حاضر ایران» برگزار می‌شود
سینماپرس: نشست پژوهشی «گذری بر درام‌نویسی ایرانی» با حضور حمید جبلی جمعه سوم شهریور برگزار می‌شود.
«خسرو سینایی» شرافتمندانه در فضای سینمای ایران زیست و آثار شریفی را خلق کرد
سینماپرس: مراسم نکوداشت زنده یاد خسرو سینایی شب گذشته ۳۱ مرداد در سالن فردوس موزه سینما برگزار شد.
«مثل مصطفی» به شبکه دو سیما می‌آید
سینماپرس: برنامه تلویزیونی «مثل مصطفی» از جدیدترین تولیدات مرکز بسیج صدا و سیماست که با اجرای حسین رفیعی روانه آنتن شبکه دو سیما خواهد شد.
همه سکوها برای تولیدات‌شان در یک تعامل روان با «ساترا» همکاری می‌کنند/خوشحال هستیم از این‌که این تعامل روزبه‌روز روان‌تر می‌شوند
سینماپرس: رئیس سازمان صداوسیما گفت: در مورد کارهایی که جدید تولید می‌شود ما حتما تابع استعلامی هستیم که از نهادهای مختلف می‌شود، نهادهایی که مسئول هستند و همان کارگروه چهره‌ها هم کار ویژه‌اش همین است و بر اساس همان عمل می‌شود.
«سلبریتی اغتشاش طلب» با «ویلای ساحلی» به گیشه سینماها می‌آید
سینماپرس: اکران فیلم کمدی «ویلای ساحلی» به کارگردانی کیانوش عیاری و تهیه‌کنندگی رضا رخشان با بازی رضا عطاران، پژمان جمشیدی و ریما رامین‌فر از اوایل مهرماه آغاز می‌شود.
«پلنگ صورتی» به شبکه نمایش خانگی آمد
سینماپرس: سریال «پلنگ صورتی» در شبکه نمایش خانگی از پلتفرم فیلم‌نت عرضه شد.
ماجرای ظهور «الیگارشی جحودها» بر بستر تجارت نوین و پُرسودی به نام «سینما»
سینماپرس: «جنگ جهانی اول» به سرعت توانست پرده نقره‌ای را به ابزاری مستعد و جذاب از برای پیگیری اهداف و آرمان‌های «ایسم‌ها» مختلف و حقنه جعلیات و اکاذیب مکاتب دست‌ساز بشری مبدل سازد.
والی زاده: مدیران سازمان سینمایی و وزارت ارشاد باید کمی به فکر گرفتاری و درماندگی پیشکسوتان باشند
سینماپرس: منوچهر والی زاده گفت: مسئولان ارشد فرهنگی و هنری کشور باید در قدم اول تدبیری عاجل برای رفع بحران مسکن هنرمندان داشته باشند.
فراخوان جایزه ادبی «جلال آل‌احمد» منتشر شد
سینماپرس: انتشار فراخوان شانزدهمین دوره جایزه ادبی «جلال آل‌احمد» از سوی دبیرخانه این جایزه شد.
مراسم‌های آیینی باید طوری اجرا شود که مخاطب را درگیر کند/حرکت نمادین همراه با حالت‌های آیینی و نمادین توجه همه را جلب می‌کند
سینماپرس: بازیگر پیشکسوت تلویزیون گفت: متاسفانه همیشه نقش‌های منفی به من دادند. مثلا نقش ابن زیاد را بازی کرده‌ام. یک بار قرار بود نقش پدرزن امام حسن(ع) را بازی کنم که نشد. «پیر وفا» و کارهای مذهبی دیگری بازی کردم که همانطور که گفتم بیشتر نقش منفی بود.
از طریق هوش مصنوعی چهره‌ای را پیدا کردیم که نزدیک‌ترین شباهت را با «حسام محمودی» داشته باشد
سینماپرس: تهیه‌کننده سریال «رحیل» درباره دوبله و ادامه نقش زنده‌یاد حسام محمودی توضیحاتی ارائه کرد.
عکس / نشست صمیمانه مدیرکل هنرهای تجسمی با اصحاب رسانه
سینماپرس : نشست صمیمانه محمد خراسانی زاده مدیرکل هنرهای تجسمی و سرپرست موزه هنرهای معاصر با اصحاب رسانه صبح امروز سه شنبه ۳۱ مرداد در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.
راه‌یابی ۲۶ چکیده مقالات به بخش سمینار «جشنواره نمایش‌های آیینی سنتی»
سینماپرس: چکیده مقالات راه یافته به بخش سمینار بیست و یکمین جشنواره نمایش‌های آیینی سنتی معرفی شدند.
خراسانی‌زاده: یکی از خلاءهای ما فقدان یا مسأله نبود «نقد هنری» است/دبیرکل «جشنواره هنرهای تجسمی فجر» باید نگاهی فراگیر داشته باشد
سینماپرس: محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی بیان کرد: در مرمت موزه هنرهای معاصر تهران ممکن است کاستی‌هایی باشد اما تلاش شده با اولویت‌بندی و نقش‌آفرینی برخی مجموعه‌ها آنها را کاهش دهیم.