جدیدترین دانلود های اخبار فناوری صفحه 1598

هوش مصنوعی زندگی را آسان‌تر می‌کند
ایتنا - ابزارهای هوش مصنوعی می‌توانند به شما کمک کنند کارهای کوچک روزانه را انجام دهید، اما در درازمدت زمان زیادی را به زندگی شما اضافه می‌کنند، زیرا زمان کمتری را صرف مدیریت می‌کنید و زمان بیشتری را برای انجام کارهایی که از آنها لذت می‌برید یا برای کسب و کارتان مفید هستند، صرف می کنید.
همکاری نوکیا با کمپانی سازنده Vivo
ایتنا - ​​​​​​​شرکت فنلاندی نوکیا یک توافق مجوزدهی امتیاز انحصاری ۵G با شرکت سازنده تلفن هوشمند ویوو (Vivo)، امضا کرد.
پای افراد غیرمتخصص به بازار موبایل باز شده است
ایتنا - ​​​​​​​عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی با بیان اینکه پای افراد غیرمتخصص به بازار موبایل باز شده، گفت: افزایش و یا کاهش قیمت ارز در بازار آزاد اثری بر قیمت شرکت‌های واردکننده ندارد. اما اگر ارز به واردات تخصیص داده نشود شاهد تغییر و تحولاتی در بازار شب عید خواهیم بود.
تبرئه رییس سامسونگ از اتهامات مالی
ایتنا - ​​​​​​​دادگاهی در سئول، روز دوشنبه، لی جائه یونگ، رئیس سامسونگ الکترونیکس را از اتهامات کلاهبرداری در حسابداری و دستکاری سهام در پرونده ادغام سال ۲۰۱۵ زیرمجموعه‌های سامسونگ، تبرئه کرد.
چاپ ۴ بعدی چیست؟
ایتنا - فناوری چاپ سه‌بعدی، حدود ۳۰ سال قدمت دارد، اما با این حال صنعت ساخت افزودنی هنوز درحال کشف برنامه‌های کاربردی و مواد جدید و البته چاپگرهای جدیدتر است.
یک مشکل جدی در خودروهای برقی
ایتنا - خودروهای برقی که وزن آنها معمولاً بیشتر از خودروهای موتور احتراق داخلی است، به راحتی می‌توانند از نرده‌های محافظ فولادی در جاده‌ها عبور کنند. زیرا برای تحمل نیروی اضافی ناشی از وزن اضافی، طراحی نشده است.
طرح اروپا: گارانتی گوشی‌ها باید یک سال اضافه شود
اتحادیه‌ی اروپا قوانین مربوط به گارانتی محصولات را به‌نفع خریداران تغییر خواهد داد.
مدیرعامل جاب‌ویژن: در میان پلتفرم‌های کاریابی بیشترین تعداد آگهی و آمار بالای جست‌وجوی گوگل را داریم
مدیران جاب‌ویژن می‌گویند ارائه خدمات مشاوره‌ای در حوزه منابع انسانی در افق این شرکت است و برای این حوزه عمیق در آینده برنامه‌هایی دارند.
موفقیت عظیم میت ۶۰؛ هواوی کمی از بازار موبایل عقب‌نشینی می‌کند
هواوی پس از فروش ۳۰ میلیون گوشی میت ۶۰، بنا به دلایلی سرعت تولید خود را کاهش داده است.
کلاهبرداری با دیپ فیک؛ مدیرعامل جعلی، ۲۵٫۶ میلیون دلار سرقت کرد
کلاه‌برداران با استفاده از دیپ‌فیک و جعل هویت مدیران یکی از شرکت‌های بریتانیایی، ۲۵ میلیون دلار سرقت کردند.
بازی جدید مایکروسافت به PS5 می‌آید؟
مایکروسافت احتمالاً تصمیم گرفته است یکی از بازی‌های اختصاصی خود را برای PS5 منتشر کند.
مدیران منابع انسانی: IT منابع انسانی را توانمندتر کرده است
مدیران منابع انسانی می‌گویند مسئله‌محوربودن و اصالت و یکپارچگی سه عنصری هستند که واحد منابع انسانی در حوزه تجربه کارکنان باید به آن‌ها توجه کند.
خنک کننده CPU می‌خواهید؟ ارزان‌ترین‌ مدل‌های آبی و بادی را با زومیت پیدا کنید
خنک‌کننده پردازنده عضوی حیاتی برای هر کامپیوتر است؛ اما چگونه بهترین گزینه را انتخاب کنیم و آن را از ارزان‌ترین فروشنده بخریم؟
اپل بازار موبایل چین را به هواوی باخت؛ بازگشت باشکوه غول چینی
هواوی توانست در ماه آغازین سال ۲۰۲۴ با کنارزدن اپل به جایگاه اول بازار موبایل چین تکیه بزند.
ساعت هوشمند سامسونگ دارید؟ این ویدیو را همین حالا ببینید! [تماشا کنید]
کاربران ایرانی از فعال‌سازی قابلیت فشار خون و نوار قلب گلکسی واچ محروم‌اند؛ اما با طی مراحلی نسبتاً ساده، می‌توان محدودیت‌ها را دور زد.
وان پلاس ۱۳ با «طراحی منحصر‌به‌فرد» در راه است؛ خطر برای شیائومی
در‌حالی‌که سامسونگ و اپل پرچم‌داران خود را با تغییرات ظاهری اندک عرضه می‌کنند، وان پلاس در پی تغییر «منحصربه‌فرد» طراحی گوشی‌هایش است.
نامگذاری یکی از اماکن عمومی الیگودرز بنام تیمسار آذرفر
فرماندار الیگودرز گفت : یکی از اماکن عمومی بنام تیمسار آذرفر نامگذاری می شود.
پروین: با قلعه‌نویی قهرمان شویم لذتش چند برابر است
پیشکسوت فوتبال ایران می‌گوید تیم ملی نباید در باد برد برابر ژاپن بخوابد و باید تمرکزش روی بازی برابر قطر باشد.
هشدار عارف درباره فرصت طلبی حامیان حکومت اسلامی به جای جمهوری اسلامی /باید از پیشروی خطر آفرینان ایران ویران کن جلوگیری کنیم
محمدرضا عارف با انتشار بیانیه ای به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خواسته انقلابیون ۵۷ را قدسی زدایی از اشخاص و نهاد ها دانست و گفت: مطمئنا یکی از شاخص های توسعه یافتگی کشور که اتفاقا از آرمانهای اولیه انقلاب ۵۷ بود موضوع "آزادی" است.
علی اکبر صالحی: در دانشگاه‌ها هراس امنیتی وجود دارد/ ترویج گفتمان هرکسی می‌خواهد برود توسط مسئولین/ مهاجرت به کودستان رسیده است
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی گفت: «الان مهاجرت از دانشگاه‌ها عبور کرده و به آموزش و پرورش رسیده است، حتی یک نفر به من گفت مهاجرت به کودکستان رسیده است، کسانی‌که دارای وضعیت مالی خوبی هستند کودک‌شان را از دوره کودکستان به خارج از کشور می‌فرستند.»